Dnevnik tajnog agenta

Dnevnik tajnog agenta PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Dnevnik tajnog agenta.pdf
ISBN
4923828221015

OPIS

Vodič za neustrašive pustolove, odvažne moreplovce, profesionalne tajne agente i lukave privatne detektive! Ova je knjiga namijenjena SAMO DEČKIMA i u njoj ćeš naći: – stranice za upisivanje svoje baze podataka – testove u kojima ćeš otkriti koji si tip pustolovca – korisne savjete i upute za svoje misije – dnevnik i adresar

godine.Pokušaj da se odškrine tek amlo okno u one vrste tajnih akcijakoje - posredstvom CIA - vlada SAD-a poduzima u zemljama Trećeg svijeta u ime nacionalne sigurnosti SAD-a. Daniel Craig uskočio je u odijelo James Bonda posljednji put. Najslavnijeg tajnog agenta na svijet utjelovit će u fimu "Bond 25 (No Time to Die)", a nakon toga ističe mu ugovor pa će ga u toj ulozi zamijeniti neki drugi glumac. Teoretičar fizike iz Velike Britanije, Norman Dombey, bio je ključni svjedok u istrazi o smrti Aleksandra Litvinenka.

Objavio Cb Hr u 23:23 • Komentari (2) • Isprintaj • # Ovako je prije 30 godina izgledao glumac koji se sam prozvao seks-simbolom, evo koliko se promijenio do danas. Steven Seagal posljednje godine je u središtu pažnje zbog optužbi za zlostavljanje, a poznat je i po laganju. TRILER - Nastavak hita iz 1996 "Mission: Impossible" ponovno nas vraća u svijet tajnog agenta Ethana Hunta (Tom Cruise).

POVEZANE KNJIGE