Creed

Creed - Ashley, Kristen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ashley, Kristen
DIMENZIJA
6,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Creed.pdf
ISBN
1806205728563

OPIS

Jedanaestogodišnji Tucker Creed i njegova šestogodišnja susjeda Sylvie Bissenette dijele bolne uspomene. Creed odlučuje da će učiniti sve što je u njegovoj moći da zaštiti svoju Sylvie od iskušenja. Tako i bude, pa Sylvie i Creed stvore poveznicu koja jača i cvjeta s godinama. Planiraju ostaviti dosadašnji život za sobom. Ako se ne oslobode, ustajali grad u kojemu žive i prošlost koju dijele će ih pokopati. Sylvie odlazi na mjesto s kojeg žele krenuti u bolju budućnost, no Creed se tamo uopće ne pojavi i ona ga ponovno vidi tek kad je već prekasno. Creeda nema i Sylvie mora proći kroz pravu noćnu moru te učiniti nešto neopisivo kako bi ju prekinula. Kako bi se nosila sa svime ona stvara čvrstu i bodljikavu ljušturu kroz koju se može probiti samo nekolicina odabranih. Kad Creed ponovno pronađe Sylvie, otkrije da mu je voljena djevojka zaključala srce i da do njega mora s puno strpljenja ponovo pronaći put.

Assassin's Creed immerses you in the memories of your ancestors, fighting to protect free will at pivotal moments in human history. The Apostles' Creed was not the only creed to come into existence in the period of the early church. However, it is the oldest and simplest creed of the church.

Free delivery and 2 complimentary samples with every order. GameShop CREED / Sarajevo City Centar (SCC) / 061 062 062. 69 KM.

POVEZANE KNJIGE