Drukčija psihijatrija

Drukčija psihijatrija - Brajša, Pavao | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brajša, Pavao
DIMENZIJA
11,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Drukčija psihijatrija.pdf
ISBN
8066534730762

OPIS

Prva smo profesionalna književna agencija u Hrvatskoj, a o našem uspjehu govore deseci objavljenih knjiga, potpisanih ugovora i korisnih kontakata koje smo za hrvatske, ali i pisce iz regije, uspjeli ostvariti s izdavačima diljem svijeta. 20:51 Kuhari otkrili: Svaka vrsta luka reže se i dinsta drugačije, evo kako; 20:28 KAO NA DIVLJEM ZAPADU U kafiću letjele stolice i stolovi, vlasnica dobila šakom u lice; 19:13 MILANOVIĆ OŠTRO O HGK 'Tu se uhljebljuju prijatelji, kolegice po stranačkoj liniji'; 19:00 NOVI MAROF Završeni radovi na vodoopskrbnoj mreži u Remetincu; 18:15 TRAGOM TRAGEDIJE Poginuli pilot i kopilot ... Psihijatrija (grčki psyche - duša, iatrea - liječenje) klasično je određena kao medicinska struka koja se bavi nastankom, razvojem, manifestacijama bolesti čovjekove ličnosti koji proizlaze iz subjektivnoga individualnog života ili njegova odnosa s okolinom.. Osnovna su dva područja u medicinskoj struci psihijatrija: mentalni poremećaji i individualno ponašanje u zdravlju i bolesti. ПСИХИЈАТРИЈА - СОДРЖИНА 637 тиреоидизам, како и некои интракранијални процеси може да предизвикаат ма- Drukčija psihijatrija.

Imate konkretno pitanje ili želite saznati više o nekoj temi? Posjetite naš novi web i informirajte se iz pouzdanog izvora! Psihijatrija. Strah od predmeta u dubinama.

POVEZANE KNJIGE