Okrunjena

Okrunjena - Hocking, Amanda | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hocking, Amanda
DIMENZIJA
6,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Okrunjena.pdf
ISBN
5867453838794

OPIS

Ovo je njezina posljednja prilika. Ovo je i posljednja prilika za njezino kraljevstvo. Koje će žrtve morati podnijeti? Wendy Everly suočena je s nemogućom dvojbom. Jedini način da spasi Trile od najopasnijih neprijatelja jest da žrtvuje sebe. Ne preda li se Vitrama, njezin će se narod naći u ratu protiv nepobjedivih protivnika. Ali kako ostaviti svoje prijatelje? Je li to jedini način da ih spasi? Ulozi nikad nisu bili veći jer na kocki nije samo Wendyno kraljevstvo već i njezino srce… Koga Wendy uistinu voli? Koga uistinu može voljeti, i to do kraja života? Budućnost njezina svijeta ovisi samo o njoj. Je li spremna boriti se i – pobijediti?

rođendan, a čestitke joj i dalje stižu na društvenim mrežama. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Okrunjena autora Hocking, Amanda. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Svetište Čudotvorne Gospe Sinjske priprema monografiju 'Zauvijek okrunjena - Zapisi o Gospinim jubilejima', koja će obrađivati tristotu obljetnicu slavne pobjede pod Sinjem uz Gospin zagovor (1715.

ožujka 2020. u 06:30 5 komentara 3686 prikaza Foto: Samo Mervar/ PR Miss Universe Hrvatske Najprestižniji izbor ... Afrička ljubav okrunjena brakom Sjećate li se Anamarije i Filipa, cure i dečka iz Istre koje je Afrika spojila, a ljubav se rodila kada su skupa krenuli volontirati u sirotištu Sv.

POVEZANE KNJIGE