Nikad ne guglaj prekid

Nikad ne guglaj prekid - Garcia, Emma | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Garcia, Emma
DIMENZIJA
3,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Nikad ne guglaj prekid.pdf
ISBN
5073406259435

OPIS

Koja je najluđa stvar koju ste učinili zbog ljubavi? Neposredno prije vjenčanja zaručnik Viv Summers, naočiti i bogati Rob Waters, predomislio se po treći put u pet godina. Zaljubljena Viv nije previše zabrinuta zbog toga i velikodušno mu odlučuje dati još malo vremena da shvati da ne može živjeti bez nje. Privremeno se iseljava iz njegove kuće kako bi oboje uzeli predah i u miru razmislili o svojoj vezi. No Robovo ponašanje i njegova nova djevojka upozoravaju Viv da je ovaj put stvar ozbiljna. Dok očajava i smišlja kako vratiti Roba, Viv prolazi kroz tri poznate faze koje dolaze s prekidom: najprije poriče istinu, potom se odlučuje za radikalnu promjenu frizure, a u međuvremenu tulumari s prijateljima opijajući se do besvijesti. Ni na poslu joj ništa ne polazi za rukom, no to je previše ne uzrujava; jedino joj je na pameti kako namamiti Roba natrag u njihovo ljubavno gnijezdo. Utjeha su joj internetske priče o prekidima i slomljenim srcima, pune tuge i jada ostavljenih, pa joj na um pada briljantna ideja: pokrenut će vlastitu internetsku stranicu, nešto poput online-časopisa o vezama, koja će biti utočište svima koji pate zbog ljubavi i gdje će ostavljene duše dijeliti svoja iskustva, razmjenjivati korisne savjete i pomagati jedni drugima, čak i dogovarati spojeve. Vivino rame za plakanje njezin je najbolji prijatelj Max, slikar i boem, koji je još od studentskih dana zaljubljen u nju. Možda savršeni Rob, koji ju je e-mailom obavijestio da se ženi, nikad i nije bio za nju? Je li Max muškarac njezina života? No kad Viv to napokon shvati, Maxovo je srce već slomljeno…

Dobrodošli! Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!. Početna ›› ; Nikad ne guglaj prekid Neposredno prije vjenčanja zaručnik Viv Summers, naočiti i bogati Rob Waters, predomislio se po treći put u pet godina.

Privremeno se iseljava iz ... EMMA GARCIA Nikad ne guglaj prekid. Cijena 69 kn ~ 10 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 32176006 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Međimurska, Čakovec, Sajmište Stanje rabljeno.

POVEZANE KNJIGE