Maša i kazalište

Maša i kazalište - Pilić, Sanja | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
5,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i kazalište.pdf
ISBN
3396506761197

OPIS

Maša voli ići u kazalište, ali neka djeca baš i nisu ljubitelji zanimljivih predstava pa će ih Maša morati nagovoriti na posjet kazalištu i uvjeriti ih da će se dobro zabaviti, a ponešto i naučiti.Priča pogodna za početnike u ćitanju Lako čitljiva slova Ilustracije u bojiSanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu.Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom.Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.Živi i radi u Zagrebu.

Istovremeno čarobnjak Zloćko Boćko, koji je zaledio cijelu šumu, želi pokvariti rođendansku zabavu. Ipak, Maša i medvjed uz pomoć djece iz publike uspijevaju pobijediti Zloćka Boćka i veselo proslaviti Mašin rođendan. Maša i Božić.

· ... Sanja Pilić objavila novu knjigu za djecu 'Maša i zima' 'Hrvatsko narodno kazalište nije samo kazalište, već i centar kulturnog života u ovome gradu i šire. Ono ima i jednu iznimno važnu društvenu funkciju da pomaže ne samo našim gledateljima u ovim traumatičnim vremenima da nekako preživimo, nego i ljudima kojima je život ... [TREŠNJA TV] Pogledajte što je uoči jučerašnje premijere rekla spisateljica Sanja Pilić .

POVEZANE KNJIGE