Kao u raju

Kao u raju - McNaught, Judith | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McNaught, Judith
DIMENZIJA
12,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Kao u raju.pdf
ISBN
7716657328153

OPIS

Elizabeth Cameron, groficu od Havenhursta, uz iznimnu ljepotu odlikuju rijetka nježnost i silovita hrabrost. No njezin je ugled uništen kada ju pripadnici visokog društva vide u naručju Iana Thorntona, zloglasnog kockara i izopćenika iz društva. Ian Thornton, opasno zgodan muškarac tajnog bogatstva i zagonetnog porijekla na putu do Elizabethina srca susreće se sa spletkama, skandalima i pakosnom osvetom. Suđeni jedno drugome, no svejedno oprezni spram uzajamnih motiva, Elizabeth i Ian upuštaju se u ples sumnje i strasti koji u iskušenje dovode njihovu nesretnu ljubav. Kada ih trnoviti put tajni od londonskih salona dovede do zagonetnih škotskih visoravni, Elizabeth mora saznati istinu:je li Ian u srcu tek nemilosrdni lovac na bogatstvo? Nakon romana Kraljevstvo snova, Whitney, ljubavi moja, Prije tebe, Jednom i zauvijek i Nešto prekrasno Judith McNaught donosi nam još jedan uzbudljiv roman koji će, baš kao i prethodnici, oduševiti sve koji su već upoznali ovu slavnu autoricu, a zacijelo će privući i nove čitatelje. Roman je s engleskoga prevela Svetlana Grubić Samaržija.

Osjećamo se odlično, ne bojimo se koronavirusa jer vidimo da poštujete sve propisane mjere. Jedino nam je čudno što ljudi ne nose maske, ali vjerujem da je to zbog dobre zdravstvene situacije u državi. Identična situacija kao u Rotterdamu, u polufinalu protiv Crne Gore kada je na +1 za nas, Fatović u kontri, sam ide prema golu, suparnik ga zaustavlja nepropisno, i opet ništa.

Treću je priliku nudilo EP u Budimpešti, u siječnju 2020. kada je valjalo biti prvi, a završili smo četvrti.

POVEZANE KNJIGE