Donesi mi nosoroga

Donesi mi nosoroga - Tarrant, John | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tarrant, John
DIMENZIJA
11,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Donesi mi nosoroga.pdf
ISBN
6141579173070

OPIS

Već 1500 godina zen majstori prenose koane s naraštaja na naraštaj, najčešće u osobnim susretima učitelja i učenika.Ovu zbirku čini 14klasičnih zen koana koje je majstorski prepričao John Tarrant, suvremeni i cijenjeni zen učitelj, doktor psihologije i dugogodišnji praktičar jungovske psihoterapije, autor i pjesnik te pionir razvoja koana kao metode razumijevanja uma. Uvijek začudni i nepredvidljivi, koani su poput samoga života, oni su duboka pitanja koja nas navode da razmišljamo kreativno, izvan okvira i navika, te razotkrivamo vlastito iskustvo življenja kroz smijeh i paradoks. Koani potiču sumnju i znatiželju. Koani se oslanjaju na neizvjesnost kao put ka sreći. Koani vas potiču da život sagledate kao nešto smiješno, a ne tragično. Koani će promijeniti način kako poimate sami sebe. Koani otkrivaju skrivenu nježnost u životu. John Tarrant, doktor psihologije i dugogodišnji praktičar jungovske psihoterapije, pionir je razvoja koana kao metode razumijevanja uma u zapadnoj civilizaciji. Predavač, autor i pjesnik, direktor je Pacifičkog zen instituta, organizacije posvećene koanima, umjetnosti i duhovnosti kao kreativnom činu.

dodaj u košaricu dodaj u listu želja. Moj račun: Pomoć ... Kadar prideta skupaj dva enako močna samca indijskega nosoroga, se spopadeta s čekanastimi sprednjimi sekaci.

Koan svoje korijene zapravo vuče iz izreka ili zabilježenih razgovora ... Već 1500 godina zen majstori prenose koane s naraštaja na naraštaj, najčešće u osobnim susretima učitelja i učenika. Ovu zbirku čini 14 klasičnih zen koana koje je majstorski prepričao John Tarrant, suvremeni i cijenjeni zen učitelj, doktor psihologije Donesi mi nosoroga i drugi zen koani koji će vam spasiti život John Tarrant Zbirka od četrnaest klasičnih zen koana, prepričanih i objašnjenih od strane savremenog i cenjenog zen učitelja, doktora psihologije i dugogodišnjeg praktičara jungovske psihoterapije, autora i pesnika kao i pionira razvoja koana kao metode razumevanja uma. Oni čuvaju vaše podatke za prijavu u pretraživaču kako biste se mogli automatski prijaviti sledeći put kada posetite našu veb stranicu.

POVEZANE KNJIGE