Baba mi je Maur

Baba mi je Maur - Pasini, Mislav | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pasini, Mislav
DIMENZIJA
11,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Baba mi je Maur.pdf
ISBN
7031069260389

OPIS

Glavni lik romana je srednjoškolski profesor koji živi s trudnom nevjenčanom suprugom. Zatočen u škripcu srednjih godina, u očekivanju skorog rođenja djeteta, on je u stalnom raskoraku između želje za neobaveznim mladenačkim vrludanjima, s čestim referencama na jugoslavensku rock glazbu 80-ih, i onoga što se od njega u tim godinama očekuje – miran obiteljski život. Stoga, iako odan, budući život sa svojom partnericom shvaća s dosta zadrške i ne uzbuđuje ga previše činjenica da je njen bivši ljubavnik sustavno maltretira putem sms poruka, kao i njena bliskost s psihoterapeutom Elijem kome odlazi na terapiju. Međutim, s pojavom nove kolegice u školi sve se okreće u posve neočekivanom pravcu… Bizaran zaplet, doza seksa, nasilja i političke “nepravovjernosti” odlike su ove crnohumorne groteske. Riječ je o prvom naslovu objavljenom u Sandorfovoj biblioteci “Treš”.

Denis Špičić ... Neki od najpopularnijih proizvoda kategorije dostupni su u našoj ponudi. Saznajte više. Baba mi je Maur.

- ZaKi Book. ISBN 978-953-351-233-4 Roman Baba mi je Maur prvi je naslov objavljen u Sandorfovoj biblioteci Treš.

POVEZANE KNJIGE