Planinarski vodič Velebit

Planinarski vodič Velebit Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Planinarski vodič Velebit.pdf
ISBN
8626360751151

OPIS

Svaki izlet popraćen je zanimljivim tekstovima, ažuriranim zemljovidima, privlačnim fotografijama te korisnim informacijama o planinarskim objektima, stanju markiranih putova i planinarskim društvima koja ih održavaju. *** Alan Čaplar istaknuti je hrvatski planinarski publicist i urednik, a dobro je poznat hrvatskim planinarima kao autor i urednik brojnih planinarskih knjiga te kao urednik časopisa “Hrvatski planinar”. Organizator je i vođa brojnih izleta, planinarski predavač i pisac te popularizator planinarstva.

Stručnjaci opasnost na planini dijele na dva tipa: subjektivne i objektivne. Autor projekta obilaznice je branitelj, vodič instruktor i markacist Željko Avdagić - Deda. Potporu projektu memorijalne planinarske obilaznice "Vila Velebita" dali su Ministarstvo branitelja, Nacionalni park Paklenica, Park prirode Velebit i Hrvatski planinarski savez. Preporučujemo vam pravi hrvatski literarni endem - knjigu PLANINARSKI VODIČ PO HRVATSKOJ koja sadrži sve što vam je potrebno da se orijentirate, snađete i provedete ugodan dan u planinama.

Nacionalni park Sjeverni Velebit 1:30000, SMAND Varaždin, 2016. Velebit nudi sve što jedan planinar želi i treba, bilo da je početnik ili iskusan planinar. Jednodnevni ili višednevni izleti.

POVEZANE KNJIGE