Divlji u kuhinji

Divlji u kuhinji - Mlinarec | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mlinarec
DIMENZIJA
11,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Divlji u kuhinji.pdf
ISBN
6711180588446

OPIS

Robert Mlinarec i Melvin Burnić su lovci na puževe i gemište. Ovi prvi im još nekako pobjegnu, no gemišti nemaju nikakve šanse. Prva kuharica u nizu je posvećena lovcima i hedonizmu. Sve što su skuhali ujedno su i pojeli, i još uvijek su živi s nekoliko kilograma viška nakon rada na ovoj knjizi. Divlji u kuhinji, pitomi u životu, nježni sa ženama. To su naši autori, a ono što mogu garantirati je da nitko neće ostati gladan nakon što pročita i naprosto “pojede” ovu knjigu.

Zbog mediteranskog podrijetla komorač se najviše koristi u francuskoj, talijanskoj i dalmatinskoj kuhinji, ali se svojom aromom slaže i s jelima kojima se dodaju i ostale mediteranske mirisne trave, ... Kad su luk i češnjak u pitanju nemam mjere, čak usprkos činjenici da mi povremeno nakon konzumacije skakuću po želucu. :), a taj divlji luk ili je ne znam tražiti ili ga stvarno kod mene nema, ali ja ga nikad u životu nisam vidjela, tako da ti hvala na sličicama. I u većini tih recepata mogu umjesto blitve upotrijebiti divlji luk.

Kod nas raste i u unutrašnjosti, posebice na vapnenastom tlu, a može se naći na visinama do 1500 metara (Velebit, Risnjak, Bitoraj itd.).To je višegodišnja biljka, koja naraste do visine od 60 cm. Divlji u kuhinji, pitomi u životu, nježni sa ženama. To su naši autori, a ono što vam oni mogu garantirati je da nitko neće ostati gladan nakon što pročita i naprosto "pojede" ovu knjigu.

POVEZANE KNJIGE