Sašenjka

Sašenjka - Montefiore | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Montefiore
DIMENZIJA
10,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Sašenjka.pdf
ISBN
5553494787737

OPIS

Kad ruski oligarh angažira mladu povjesničarku da otkrije pravo podrijetlo njegove obitelji, iz dotad zatvorenih moskovskih arhiva na svjetlo dana izlaze tajne burnog vremena, u kojem se jedna žena našla u vrtlogu Oktobarske revolucije i Staljinove strahovlade. Prelijepa i idealistična, Sašenjka Zeitlin odrasta u povlaštenom buržoaskom svijetu koji se nalazi pred propašću. Očarana velikom dramom revolucije, uvučena je u konspirativnu političku mrežu. Sa šesnaest godina, postaje komunistička ilegalka, a dvadesetak godina kasnije, tijekom staljinističkog režima, Sašenjka osjeća da je nepobjediva. Udana je za visokog državnog dužnosnika, brižna je majka i ponajviše vjerna partijka. Međutim, srce ne slijedi razum – upušta se u nedozvoljenu ljubavnu aferu. Posljedice su trenutačne i pogubne. Sašenjka je epski roman, triptih o Rusiji u vrijeme koje je odredilo njenu noviju povijest – roman čija se razorna tajna otkriva tek na posljednjoj stranici.

Knjiga pod nakladom Znanje izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Povijesni roman o najznačajnijim društveno-političkim događajima u Rusiji tijekom XX.

online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. Sašenjka. Simon Montefiore Izdavač: Znanje 2010.

POVEZANE KNJIGE