Usijanje

Usijanje - Child, Lee | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Child, Lee
DIMENZIJA
12,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Usijanje.pdf
ISBN
3639765120382

OPIS

Jack Reacher luta kroz paklenu vrućinu usijanim ulicama zabačenoga teksaškog grada. Traži prijevoz koji će ga odvesti bilo kamo u njegovom besciljnom lutanju. Zaustavlja se mlada i zgodna Meksikanka Carmen Greer, koja ga nije slučajno odabrala. Ona već mjesecima traži nekoga tko će je zaštiti. Njezin je muž brutalno zlostavlja. No on je potomak imućne teksaške obitelji, a takve obitelji znaju vrlo dobro čuvati svoje tajne. On uskoro izlazi iz zatvora i tada će je ubiti, ona to zna. Hoće li Reacher povjerovati u njezinu priču? Hoće li nešto poduzeti? Što će biti s Carmeninom kćerkicom Ellie? Jack Reacher nikada ne napušta damu u nevolji. Najbolji triler ove godine.

S jedne strane se nalazi režija Raoula Walsha, jednog od najiskusnijih holivudskih filmaša čija su specijalnost bile akcijske scene. A upravo akcijskih scena u ovom filmu ne nedostaje - od spektakularne pljačke na početku do apokaliptičnog finala.

Trgovac: TISAKmedia: Opis proizvoda. Kad je čula da je njezin mlađi brat Danny počinio samoubojstvo, Sayre Lynch odlučila je prekršiti svoj zavjet da se nikad neće vratiti u Destiny, gradić u Louisiani u kojem je odrasla ... Stigao je novi Lee Childov nastavak o Jacku Reacheru, bivšem vojnom policajcu u borbi za pravdu pod naslovom "Usijanje".

POVEZANE KNJIGE