Vitez

Vitez - Ashley, Kristen | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ashley, Kristen
DIMENZIJA
8,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Vitez.pdf
ISBN
8336262401784

OPIS

Anya Gage je naučila da se za bilo što dobro u životu treba pomučiti. Nema očekivanja ni velikih snova. Ali, tada će se naći na zabavi na koju nije željela doći i upoznat će Viteza Sebringa… Vitez Sebring zna tko je, što želi i što mu se sviđa. I to uvijek dobije. Nikad nije očekivao da će mu netko tako sladak poput Anye zalutati u sobu. Vitez će pokušati prepustiti Anyu životu kojeg ona zaslužuje, kući, djeci i suprugu koji gleda utakmice nedjeljom – nečemu dobrom, normalnom i urednom. Ali kad opazi Anyu u svom noćnom klubu i vidi da je upala u neugodnu situaciju, on zna da se netko mora pobrinuti za nju. Više se ne može boriti protiv tog poriva i odlučuje da će on biti taj muškarac. Vitez će ju poučiti da u životu osim lošega treba očekivati i dobro. Naučit će ju tako što će joj to i pružiti. Ali i Vitez ima mračnu prošlost. Iako žudi za Anyom kakva ona doista jest, boji se da će ona, kad sazna kakav je on čovjek postao i kakav namjerava ostati, zauvijek otići i predati se dobrom, normalnom i urednom životu.

opširnije. ODLUKA O USLOVIMA I NAČINU SPALJIVANJA KOROVA, SUHE TRAVE, RASTINJA I BILJNIH OTPADAKA ... Pravila.

freemeteo.com.hr Vitez je bilo ime za vojnika koji je slijedio plemića ili ime za plemića koji je slijedio kralja u vojni pohod ().U srednjem vijeku, vitezovi čine poseban stalež profesionalnih ratnika, plemića koji imaju pravo na nošenje oružja. Jedan od najučenijih klasičnih pisaca srednjeg vijeka John od Salisburyja godine 1159.

POVEZANE KNJIGE