Tri varalice

Tri varalice - Machen, Arthur | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Machen, Arthur
DIMENZIJA
11,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Tri varalice.pdf
ISBN
1299911899352

OPIS

Tri varalice roman je s elementima horora, napisan kao niz kraćih priča koje su međusobno naizgled nepovezane, a na kraju se na veoma neobičan način sklapaju u zaokruženu cjelinu. Pratimo događaje vezane uz nekoliko likova, od kojih su neki članovi društva poganskih običaja te pletu mrežu prijevara na ulicama Londona pokušavajući se domoći nestalog rimskog novčića iz doba cara Tiberija… Djelo kultnog britanskog pisca Arthura Machena (1863-1947) prvi put je izašlo 1895. godine, a nakon toga je doživjelo brojna reizdanja. Njegove priče prevedene su na mnoge jezike i ponovno objavljene u antologijama kratkih priča bezbroj puta. Povjesničar fantastične literature, Brian Stableford je sugerirao da je Machen “prvi pisac istinski suvremenih horor priča, a njegovi najbolji radovi uvijek moraju biti uračunati među najbolja djela u svojek žanru”. Značaj mu je priznao i Jorge Luis Borges koji je u Machenu prepoznao velikog pisca s izrazitim utjecajem na magijski realizam. Uz utjecaj na čitav niz velikih američkih žanrovskih pisaca, svojim je knjigama snažno utjecao i na stvaralaštvo još jednog glasovitog autora, H. P. Lovecrafta.

Riječ je o diplomama deficitarnih struka: jedna je iz njemačkog i francuskog jezika iz 2000. godine, druga iz informacijskih znanosti iz 2016.

Svi ga... • CZ0962 (zelena boja voblera na fotografiji je izraženija od boje prave varalice) • CZ0948 • Dolazi sa tri ugrađene trokuke na split ringovima • Roni do 1.5m dubine, ovisno o načinu vođenja • Savršena meta za bolena • Ugrađena kuglica za balansiranje i zvečka. 25.00 kn. VARALICE ZA LOV LIGANJA.

POVEZANE KNJIGE