Pod pritiskom

Pod pritiskom - Edwards, Loisa | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Edwards, Loisa
DIMENZIJA
7,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Pod pritiskom.pdf
ISBN
9247080191514

OPIS

Prepuno mirisnih jela i seksi kuhara, natjecanje za kuharsku zvijezdu u usponu tek što nije prekipjelo jednom paru zvjezdanih kuhara koji ne mogu podnijeti napetost rada u takvoj međusobnoj blizini jer…ona je ta koju je on ostavio. Henry Beck mislio je da se je već suočio s najgorim kuhinjskim izazovom u životu. Na kraju krajeva, što bi moglo nadmašiti crnčenje u kuhinji jedne podmornice? Ali kad sazna da je njegova protivnica u natjecanju za titulu kuharske zvijezde u usponu slatka hipijevka kojom se oženio i koju je ostavio prije deset godina, nastat će frka jer…on je taj kojeg ona ne može zaboraviti. Sad se Beck i Skye Gladwell nadmeću jedno protiv drugoga u finalu… i stare iskre frcaju svaki put kad se dodirnu. Ali Skye želi više od pobjede nad muškarcem koji ju je napustio kad joj je bio najviše potreban – želi razvod! Na to će njezin seksi, zamalo bivši suprug predložiti nešto slasno opasno. Pristat će na njezine zahtjeve, ali ako njegova ekipa pobijedi u finalu natjecanja, imat će jedan uvjet… da još jednom posljednji put provede noć s jedinom ženom koju je ikad volio, a to je upravo ona… Kako je pronašao sreću Dannyjev brat Max može se pročitati u romanu Pregrijavanje, a u romanu Neki to vole vruće može se saznati tko je postala Dannyjeva odabranica. Roman Pod pritiskom duhovita je i napeta ljubavna priča začinjena slasnim receptima kojima će Louisa Edwards, novo veliko ime ljubavnog romana, zaključiti ovu ljubavnu trilogiju.

Na svijet i pijune, ja sam seljak bez bune Buntovna kraljica drame bez zlatne krune. Balansiram na niti lucida i ludila Držim glavu nad vodom da ne bi potonula Problemi se nakote, dok si rekao keks, Nosim radnu knjižicu, doma sam spremila indeks Dionice tehnoloških kompanija pod pritiskom.

Preporuke za osobe koje su u ovim okolnostima prisiljene intenzivno raditi ili su izložene posebno intenzivnim stresovima i naporu. Preporuke radnicima, rukovoditeljima i poslodavcima Radno vrijeme je važno.

POVEZANE KNJIGE