Dar knjiga – Mama & Ja

Dar knjiga – Mama & Ja Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Dar knjiga – Mama & Ja.pdf
ISBN
7247346455915

OPIS

Moja i mamina zajednička priča! O čemu si razmišljala kad si me prvi put primila u naručje? Koje su naše sličnosti, a koje su naše razlike? Kakva si bila kao tinejdžerica? Zabilježite razne događaje i oživite uspomene na najljepše životne trenutke s najdražim osobama. Jednoga dana moći ćete ih se prisjetiti i otkriti zanimljive pojedinosti iz zajedničke riznice sjećanja. Život je stakan od obiteljskih trenutaka koje pamtimo s osmijehom… Olovka s ukrasom Swarovski elements sastavni je dio ove knjige.

Još jedna knjiga o odgoju ali na realan način. Autorica se ne libi nijedne teme - od izrazitog manjka sjaja u trudnoći do naoko beskonačnih noćnih hranjenja: od druženja za majke i dojenčad do povratka na posao; od nošenja s dječjim bijesnim ispadima do snalaženja u paklu igraonica. Knjige Jakubove Olge Tokarczuk nova su dimenzija književnosti, a neki bi rekli i više od književnosti: one su istodobno uzbudljivi povijesni roman, intrigantna obiteljska saga i relevantna društvena kronika.

Odaberite neku od našeg izbora najčitanijih knjiga, planer, torbu ili nešto drugu.... Istovremeno, mama dobija poklon, autentičan dečji rad, a dete edukativni podsticaj prema interakciji reči crteža i boja. Nastojali smo da aktivno učešće deteta, ali i mame, u čitanju i rešavanju zadatih aplikacija, devojčice i dečake 21.

POVEZANE KNJIGE