Aginjk je knjiga na rikverc

Aginjk je knjiga na rikverc - Mihovilović, Maroje (ur.) | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mihovilović, Maroje (ur.)
DIMENZIJA
7,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Aginjk je knjiga na rikverc.pdf
ISBN
7295467383754

OPIS

AGINJK JE KNJIGA (to nije bilo tesko otkriti), no AGINJK nije jedino sto je ovdje ispisano naopačke, ova cijela knjiga napravljena je naglavačke! Promisljati ovdje moras odozdo prema gore, od kraja prema početku. U rikverc mozak ubaci i zaboravi na sve sto smisla ima! Ovdje su čak i greske fora jer tako se rjesava knjiga ova! Očekujes početak knjige na prvoj stranici? A, ne! Ovdje očekuj sve, osim očekivanog! Ovo je aginjk! Ako jos ne shvaćas da je ovo vrlo neobična i naopaka knjiga, onda se pripremi i knjigu preokreni i na zadnju stranicu okreni. Zatim se baci na crtkarenje, rezanje, lijepljenje, presavijanje, piskaranje i probij se prema početku ili, možda, zavrsetku!?! Mladi kreativci biti će odusevljeni ovom neobičnom knjigom, prepunom urnebesnim i neočekivanim aktivnostima. Uživat će u stvaranju svoje vlastite knjige, opusteno, veselo, bez &bdquo,pritiska“ rjesava li se neki zadatak &bdquo,točno ili ne“. Ove je idealna knjiga za sve uzraste, protkana vrhunskom zabavom! Uzor u nastanku ove knjige bio je svjetski popularan Wreck This Journal u čijemu ispunjavanju uživaju odrasli, no dohvatila su ga se i djeca, pa je nastalo ovo posebno izdanje i za njih. Trend stvaranja vlastite knjige je na vrhuncu, pridružite mu se!

Uživajte u ovoj jedinstvenoj knjizi koja ide iznutra prema van! Promišljati ovdje morate od sredine pa prema kraju i onda početku. U rikverc mozak ubacite i zaboravite na sve što smisla ima! AGINJK JE KNJIGA NA RIKVERC.

U rikverc mozak ubacite i zaboravite na sve što smisla ima! AGINJK JE KNJIGA NA RIKVERC. o.

POVEZANE KNJIGE