Poglavar

Poglavar - McCarty, Monica | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McCarty, Monica
DIMENZIJA
6,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Poglavar.pdf
ISBN
1368540190304

OPIS

Prvi roman iz serije ljubavnih romana ČUVARI VISOČJA! Pomno pretraživši najmračnije zakutke Visočja i Zapadnog Otočja, Robert Bruce sam je odabrao desetoricu ratnika koji će mu pomoći osloboditi Škotsku od engleske vlasti. Oni su najbolji od najboljih, izabrani zbog svoje nadmoćne vještine u posebnim disciplinama ratovanja. Za vođu svoje tajne Garde Highlandera, izabrao je najvećeg ratnika od svih. Vrhunski ratni vođa s Visočja i mačevalac bez premca, Tor MacLeod ne kani biti uvučen u rat Škotske protiv Engleza. Posvećen svome klanu, ovaj poglavar žestoko brani svoju neovisnost i ne odgovara nikome – a pogotovo svojoj privlačnoj, novoj nevjesti stečenoj u pregovorima koji su osigurali njegovo zapovjedništvo nad najsmrtonosnijom ratničkom silom koju je svijet vidio. Prijetvorna djevojka našla je put do Torove postelje i možda je osvojila njegovu ruku, no nikad mu neće osvojiti srce. Unatoč reputaciji svojega muža koja je silovita poput njegova ponašanja, Christina Fraser vjeruje da se ispod tog brutalnog oklopa krije nešto mekše. No toplinu dijele samo u postelji, kupiti cialis u veličanstvenim trenutcima užarene žudnje koji nestaju sa zorom. Kad Christinin nesmotreni trud da zasluži muževljevu ljubav pođe po zlu te ih dovede do ruba rata, Tor će se suočiti s konačnom bitkom: mora spasiti svoju ženu i otvoriti svoje srce prije nego što bude prekasno.Malo o autorici: Monica McCarty autorica je brojnih uspješnica o avanturama i borbama škotskih klanova. Njezino zanimanje za škotski klanovski sustav potaknuto je na najvjerojatnijem mjestu: na predavanjima iz komparativne pravne povijesti na Pravnom fakultetu na Stanfordu. Nakon kratke odvjetničke karijere, shvatila je da će biti preteško uskladiti posao s nomadskim životom svoga supruga koji je profesionalni igrač bejzbola. Zato je zamijenila pravne spise škotskim povijesnim romansama čiji su junaci seksi alfa-mužjaci. Monica McCarty živi s mužem i dvoje male djece na širem području San Francisca. Roman Poglavar prvi je u seriji Čuvari Visočja…

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje. Tablica sadržaja.

Ured, Dijeceza i grupa biskupija pod vlašću patrijarha zove se Patrijarhija Porfirije, novi poglavar Srpske pravoslavne crkve, do prije koji dan mitropolit zagrebačko-ljubljanski, u prvoj riječi poslije ustoličenja u Sabornoj crkvi u Beogradu poručio je da njegovo služenje neće ići stazama parcijalnih interesa, niti će sadržavati elemente suvremenog strančarenja i parcijalnog bavljenja politikom, već će nastojati njegovati saborni duh U Sabornoj crkvi arhangela Mihaila u Beogradu u petak ujutro održana je liturgija na kojoj je ustoličen patrijarh srpski Porfirije, kojeg je u četvrtak apostolskim ždrijebom Sabor SPC-a, među trojicom kandidata s najviše glasova članova Sabora, izabrao za 46. poglavara Srpske pravoslavne crkve. Ko je novi poglavar SPC? Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit zagrebačko-ljubljanski dr Porfirije (Perić) četvrti je mitropolit Eparhije zagrebačko-ljubljanske. Kao što je i najavljeno patrijarh Porfirije stigao je u Baniju obići stanovnike stradale u potresu.

POVEZANE KNJIGE