Iz prve ruke – knjiga III

Iz prve ruke – knjiga III - Brešić, Vinko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brešić, Vinko
DIMENZIJA
5,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Iz prve ruke – knjiga III.pdf
ISBN
1981050965599

OPIS

Godine 1997. autor je na temelju vlastitih višegodišnjih istraživanja hrvatske autobiografije objavio zbornik od 157 autobiografija 100 hrvatskih pisaca novije hrvatske književnosti. Prilozi su kronološki složeni i komentirani te popraćeni imenskim kazalom. Budući da se radi o građi od gotovo tisuću i pol kartica teksta, autobiografije su objavljene u tri knjige držeći se kronologije i proporcija planiranih knjiga. U treću knjigu uvršteni su prilozi 28 autora.

Uspomene mezimice slavnog sportiste otkriće vam nepoznato lice nekadašnjeg šampiona. Čitaćete iz prve ruke o čoveku ... Ova intimna i samozatajna ispovijed kronika je njezina grada, ispričana iz prve ruke, od svjedoka toga razdoblja, knjiga koja zaslužuje puno veću pozornost od one tada joj posvećene.

Nye, Jr., dugogodišnji analitičar moći i praktični djelatnik iz prve ruke u radu vlade, daje snažnu naraciju koja razmatra pomake, inovacije, smione tehnologije i nove odnose, koji će definirati dvadeset i prvo stoljeće. Iz prve ruke: Kako postati dobar i ozbiljan novinar To je zanat koji treba izučiti, a majstor Tomas Braj je napisao udžbenik, zanimljivo štivo i za iskusne novinare, neizostavno za početnike. #superdomaćin je najprodavanija knjiga među iznajmljivačima. Nakon samo 30 dana svoj primjerak nabavilo je više od 500 iskusnih iznajmljivača.Nemaš li vremena za dugotrajne edukacije, HIT knjiga #superdomaćin idealna je za tebe.

POVEZANE KNJIGE