Kukci – Zabava sa šablonama!

Kukci – Zabava sa šablonama! Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Kukci – Zabava sa šablonama!.pdf
ISBN
8697883765336

OPIS

Sadrži 15 višekratnih šablona i 21 sjajan projekt! Uživajte u satima kreativne zabave s ovih petnaest višekratnih šablona životinja. Dvadeset jedan šareni projekt obuhvaća skakutave skakavce, svjetlucave krijesnice, papir za omatanje darova s motivom stonoge, oznake za biljčice s motivom zujavih pčela, štapić s leptirom i zgodnu traku za glavu s bubamarama. Svaka stranica obuhvaća sjajne projekte i jednostavne upute. Šablone životinja nakon uporabe čuvajte u knjizi. Šablone se lako vade i spremne su za uporabu.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Sadrži 15 višekratnih šablona i 21 sjajan projekt! Uživajte u satima kreativne zabave s ovih petnaest višekratnih šablona životinja. Dvadeset jedan šareni projekt obuhvaća skakutave skakavce, svjetlucave krijesnice, papir za omatanje darova s motivom stonoge, oznake za biljčice s motivom zujavih pčela, štapić s leptirom i zgodnu traku za glavu s bubamarama. Kukci - Zabava sa šablonama! Uz knjižicu KUKCI - Zabava sa šablonama! probudite kreativnost svojih mališana i uživajte u satima dobre zabave.

Opisano je kako se te šablone koriste za izradu crteža ... KUKCI: ZABAVA SA ŠABLONAMA. Uživajte u satima kreativne zabave s ovih petnaest višekratnih šablona životinja.

POVEZANE KNJIGE