Čarobna crtanka – Životinje

Čarobna crtanka – Životinje - Calogjera Rogić, Emica (ur.) | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Calogjera Rogić, Emica (ur.)
DIMENZIJA
5,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Čarobna crtanka – Životinje.pdf
ISBN
4180878093381

OPIS

Crtaj, briši i piši… Pripremi se za crtanje svih svojih omiljenih životinja – od lepršavih ptica i gmizavih zmija do moćnih sisavaca. Čarobna crtanka: Životinje knjiga je puna zanimljivosti, zadataka za crtanje, kreativnih igara i dobrih ideja, pa zabava uz nju nikad ne prestaje: nakon što završiš crtež, podigni plastičnu foliju i počni ispočetka! * 32 stranice crtanja na ploči za pisanje i brisanje * 24 stranice dodatnih zadataka za crtanje * 15 odvojivih modela * plastična olovka Preporučuje se za dob 5

Očarajte se ljepotom prirodnih i kulturnih dragulja naše domovine. Krenite na neponovljivo putovanje po istraženim i neistraženim mjestima naše zemlje na kojima, očarani ljepotom, nerijetko ostajemo bez riječi. Učimo da crtamo životinje Početna Prodavnica Knjiga za predskolce BojankeUčimo da crtamo životinje.

decembar 2020. NOVOGODIŠNJA STRIPOMANIJA 17.

POVEZANE KNJIGE