Kontesa Barica

Kontesa Barica - Husić, Snježana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Husić, Snježana
DIMENZIJA
9,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Kontesa Barica.pdf
ISBN
5899308363670

OPIS

Možete li zamisliti grad bez tramvaja, nebodera, automobila, kavana, muzeja? Možete li zamisliti kuće bez hladnjaka i radijatora? Upravo tako se živjelo nekad davno, prije tristo godina, čak i u Zagrebu. Zagrebačkim ulicama, sajmovima i običajima iz 18. stoljeća provest će vas zanosna ljepotica, kontesa Barica. Zapravo, kontesa Barica nije bila nikakva kontesa ni plemkinja, nego samostalna i pametna pekarica i piljarica Barica Cindek. Upravo su je zbog ljepote i pameti nepravedno optužili da je vještica, a kako će se sve završiti pročitajte u ovoj veseloj slikovnici punoj zanimljivih, šarolikih likova.

KNJIGA Kontesa Barica … ili kako se živjelo prije 300 godina Interaktivno i edukativno oživljavanje prošlosti Gornjega grada kroz kreativnu radionicu i kratku šetnju gornjogradskim ulicama Mjesto i vrijeme : Gornjogradska gimnazija Zagreb, Trg Katarine Zrinske 5, 10:00-17:00h Zapravo, kontesa Barica nije bila nikakva kontesa ni plemkinja, nego samostalna i pametna pekarica i piljarica Barica Cindek. Upravo su je zbog ljepote i pameti nepravedno optužili da je vještica, a kako će se sve završiti pročitajte u ovoj veseloj slikovnici punoj zanimljivih, šarolikih likova. Stigle su dvije nove čarobne slikovnice u izdanju Planetopije! Upoznajte dječaka koji je imao ideju te Baricu Cindrek koja vas vodi u Zagreb iz 18.

Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... Kao autorica tekstova, u suradnji s ilustratoricom Marijanom Jelić objavila je dvije slikovnice: "Krilati servis" i "Kontesa Barica" (Zagreb 2015). Aktivna je atletičarka u disciplinama planinskog i cestovnog trčanja na duge pruge, registrirana s pravom natjecanja pri Hrvatskom atletskom savezu.

POVEZANE KNJIGE