Tanka koža

Tanka koža - Valić, Željko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Valić, Željko
DIMENZIJA
11,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Tanka koža.pdf
ISBN
9808533332159

OPIS

Tanka koža, prvi roman, a treća knjiga Željka Valića je neobična satira koja kroz svojevrsno sekularno hodočašće govori o svemu onome što čovjeka koji Čovjekom želi biti mori, muči i tišti: od kozmičke nesigurnosti, kozmetičkih obmana do društvenih nepravda raznih kalibara. I čini to na vječne teme, ali glasom duhovitim i neposrednim koji osigurava svježinu i bliskost sa svim dvojbama i centrifugalnim silama života. Žuti, suvišan čovjek za suvremenu Hrvatsku, plah, tankoćutan i samozapitan, pomalo pjesnik, svakako autentičan lik, nezaposlen i vječito dekintiran u svom maršu kroz Zagreb, na najtopliji dan u godini, do 13 sati treba stići do Burze rada, zbog žiga. Usput Žuti susreće galeriju likova, poznanika i svakakvih, galeriju grotesknih s kojima što raspreda što upada u razgovore, ili pak oni u njemu potiču unutarnje monologe. Nakon iskustva s Burzom, tumaranje se nastavlja, a dolazi nevrijeme, kiša koja donosi olakšanje i spoznaju i Žutog uvaljuje u nove nevolje. Ima nešto ruskog, ne samo jerofejevskog u pripovjedačkom glasu, na onaj dobar način starinskog, klasičnog i za čuđenje sposobnog i od tog čuđenja i izloženosti senzacijama napregnutog, rubnog, na rubu prsnuća. Opet, Valić priča nenametljivo, lišen je svake pompoznosti ili egocentričnosti, njegov Žuti je luzer koji to uopće nije, i u tome je njegova veličina.

Nanesite pravu količinu na kosu izbjegavajući vlasište. Nađite pravu četku: srednje velika ravna četka će dati sjaj i volumen tankoj kosi.

To je jedno od područja na tijelu koje pripada kategoriji "vrlo osjetljivo i krhko", zato treba postupati pažljivo i ... Tanka koža, prvi roman, a treća knjiga Željka Valića je neobična satira koja kroz svojevrsno sekularno hodočašće govori o svemu onome što čovjeka koji Čovjekom želi biti mori, muči i tišti: od kozmičke nesigurnosti, kozmetičkih obmana do društvenih nepravda raznih kalibara. I čini to na vječne teme, ali glasom duhovitim i neposrednim koji osigurava svježinu i bliskost sa ... Ako je uzmemo previše, ući će nam u oči, a ako je premalo, formula neće odraditi posao, stoga je i sama količina važna, a pošto je koža na tom području osjetljiva, ne smijemo je natezati I dok sa serumima i kremama na licu ujedno radimo laganu masažu, s formulom za područje oko očiju to ... Tanka koža i dermalni fileri U slučaju mlađih osoba, efekt pomlađivanja dermalnim filerima svakako je uspješniji kod osoba s tanjom kožom .

POVEZANE KNJIGE