Razvijte svoju inteligenciju

Razvijte svoju inteligenciju - Powell, Michael | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Powell, Michael
DIMENZIJA
7,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Razvijte svoju inteligenciju.pdf
ISBN
1383224271062

OPIS

Albert Einstein je rekao: „Ako nešto ne možete objasniti šestogodišnjaku, ni sami to ne razumijete.” Kako možete razvijati svoju inteligenciju? Ova praktična knjiga sadrži više od 200 vježbi s pomoću kojih ćete izoštriti svoj um, izbrusiti vještine mišljenja i uspješno učiti. Svako poglavlje predstavlja zanimljive ideje iz područja metakognicije, nakon čega slijedi niz tematski povezanih pitanja i vježbi – ukupno njih više od 200. Ovu knjigu možete pročitati od korica do korica, no možete i preskakati pojedina poglavlja jer je većina tema napisana tako da se mogu čitati izdvojeno od ostalih, premda se neka referiraju i na prethodna poglavlja. Recite ne propadanju mentalnih sposobnosti, i već od danas postanite produktivniji!

... Zabavljati se dok poboljšavate svoju inteligenciju je sastojak koji, bez sumnje, ne možete ignorirati.

Za to je potrebna visoka emocionalna inteligencija. To podrazumijeva visoku razinu samosvijesti, samokontrole, empatije i razvijene društvene vještine. Povećajte svoju inteligenciju! 1.

POVEZANE KNJIGE