Dnevnik mrava Radoslava

Dnevnik mrava Radoslava - Meštrović, Sretna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Meštrović, Sretna
DIMENZIJA
12,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Dnevnik mrava Radoslava.pdf
ISBN
2095840229181

OPIS

Dnevnik mrava Radoslava naše proslavljene pijanistice i glazbene pedagoginje Sretne Meštrović iznimno je djelo u kojem se glazbena i književna umjetnost stječu na sasvim specifičan način. Zahvaljujući činjenici da autorica nije samo koncertna pijanistica, nego i majstorica glazbene improvizacije i inovatorica u radu s mladima, njezin je tekst prepun zvukova i zvukovnih asocijacija, poput partiture koja je, oživljena riječima, zaplesala svoj sasvim specifičan ples. Pripovijedajući priču o svakodnevnim događajima jednoga mrava, ili dječaka, kako vam drago, Sretna i djecu po godinama i dijete u svakome od nas podsjeća na to što sve djeca mogu, čega se mogu dosjetiti, čega se znaju igrati kad ih se pusti da budu ono što jesu. Minimalističke je ilustracije koje dopunjuju tekst svojom duhovitošću, naslikala naša poznata ilustratorica, književnica i autorica crtanih filmova Ivana Guljašević. Kao posebna poslastica, sastavni je dio ove knjige i nadahnuta glazba glasovitog umjetnika Mateja Meštrovića koji je svojim talentom bitno doprinio doživljaju likova i detalja njihovih doživljaja oživjevši ih zvukom i ritmom.

POTRUBI ZA PRIČU. Voditeljica: Hana Kolić Najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta pratite iz sata u sat na news portalu Dnevnik.hr.

Zahvaljujući činjenici da autorica nije samo koncertna pijanistica, nego i majstorica glazbene improvizacije i inovatorica u radu s mladi… Dnevnik mrava Radoslava Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE