Tajna zaboravljenog kraljevstva

Tajna zaboravljenog kraljevstva - Držaj, Dario | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Držaj, Dario
DIMENZIJA
5,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna zaboravljenog kraljevstva.pdf
ISBN
8706200445543

OPIS

Svijet u kojem Lin i Tim, dvanaestogodišnja djevojčica i dječak, odrastaju, maštaju, luduju, uozbiljuju se, čine sve ono što bi sva djeca svijeta, kad bi bila sretna, željela činiti, fantastični je svijet zaboravljenog kraljevstva koji se na trenutke čini svjetlosnim godinama udaljen od svijeta u kojem danas živimo, a ponekad tek na treptaj od onoga što može biti svijet dječje igre i imaginacije. Premda izmaštana, ova je je priča izvrstan primjer međugeneracijskoga razumijevanja u kojem se ne zaboravljaju tradicije slavnih predaka, u kojem ne nedostaje putovanja i hrabrih podviga, a onda i izgrađivanja vlastite ličnosti u sukobima sa “smrtnim” neprijateljima s kojima se dijeli prošlost kavgi, svađa i međusobno podmetnutih psina. Priča je to i o sukobima sa samim sobom, s pokušajem da se razumiju legende i priče starih vremena, ali i osjećaji i zahtjevi vremena u kojem se danas živi. Na putovanju koje je samom sebi cilj Lin i Tim sa svojim pomagačima otkrivaju svijet o kojem nisu ništa znali, nadajući se da su svojom snagom otvorili prostor uspostavljanju mostova koji su prije toga bili nezamislivi. Sjajno napisana knjiga koja pršti od slobode i neobuzdane dječje prirode bit će odlično štivo djeci sputanoj u okvirima gradova i svjetova u kojima ih se neprestano nadgleda i u kojima ne mogu izraziti svoju kreativnost ni domišljatost, a više od svega, nestašluk i nepromišljenost, a sasvim sigurno i onima kojima je to druga priroda s kojom žive iz dana u dan. Nadahnutim je ilustracijama knjigu obogatila Sonja Reljanović

dan) 0,00 kn Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. Dario Držaj napisao je roman za djecu "Tajna zaboravljenog kraljevstva", "u kojem nas vodi u svijet mašte koji pršti slobodom, kreativnošću i domišljatošću"; pristiže i ukoričeno izdanje kultnog američkog stripa "Calvin i Hobbes" Billa Wattersona, koje u prijevodu Gordane Mijatović okuplja na jednome mjestu doživljaje ... Premijera tople porodične animirane avanture „Tajna izgubljenog kraljevstva" održana je pre nekoliko dana u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Premijeri je prisustvovala glumačka ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji ovog filma.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

POVEZANE KNJIGE