Koncentracija ; Pristup meditaciji

Koncentracija ; Pristup meditaciji - Wood, Ernest | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wood, Ernest
DIMENZIJA
4,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Koncentracija ; Pristup meditaciji.pdf
ISBN
6335579984533

OPIS

Koncentracija nije cilj, već sredstvo razvijanja volje kako bi život dobio smisao. Polarizirajte, tj. dajte određeni smjer čitavom svom životu, svim važnim aktivnostima, osjećajima, razmišljanju tako što ćete stvoriti trajni stav i raspoloženje prema uspjehu u nekom odabranom djelovanju. Može to biti sklonost umjetnika, znanstvenika, pjesnika, filozofa, filantropa; može uključivati umjetnost, religiju, znanost, poučavanje, filozofiju, misli i djela temeljena na ljubaznosti i dobroti, neku trgovačku aktivnost ili državnu službu; može ciljati na postizanje nekog umijeća, može jačati i štiti osjećaje, bistriti ili produbljivati razumijevanje života; može težiti ovladavanju okolinom, uspjehu u nekim poslovima i aktivnostima. Na vama je da se odlučite, izbor je vaš. Kada se u raznim situacijama i trenutcima koncentrirate na cilj, odluku, misao, osjećaj, akciju, to će poput moćnog magneta polarizirati sve ono s čime radite. U svim životnim područjima to je nužno za uspjeh. Ljudi koji su uspjeli u poslu, u društvenom i političkom životu, u umjetnosti, znanosti i filozofiji, u moći i djelovanju, karakteriziraju stalnost namjere i laka kontrola uma.

Sve kontakt informacije Da, i koncentracija je prisutna, ali postoji nešto puno veće inteligencije, dimenzije..svijesti. Toj svijesti trebamo dopustiti da izađe.

U meditaciji vidite kroz iluziju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. KONCENTRACIJA I MEDITACIJA. Sveobuhvatan pogled na koncentraciju i meditaciju - bitni koraci na duhovnoj stazi i obuzdavanju i usmeravanju uma ...

POVEZANE KNJIGE