Matovilka

Matovilka Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Matovilka.pdf
ISBN
2953044077922

OPIS

Matovilka Već stoljećima djeca odrastaju uz bajke, slušajući ih od svojih roditelja i zatim sami prepričavaju drugima. S novim, djeci primjerenim tekstom i čarobnim ilustracijama, tradicionalna bajka o Matovilki dobiva novi sjaj i djeci prikazuje tajanstveni svijet koji im je oduvijek pripadao.

Prekrasna je to priča o ljubavi u kojoj dobro pobjeđuje zlo i o kraljeviću koji pronalazi ljubav svog života u nedostupnoj kuli, popevši se do nje po dugoj plavoj kosi. Uze makaze, odreza zlatnu kosu Matovilke i pomoću svojih čarolija prenese djevojku u pustinju na kraj svijeta. Zatim se vrati u kulu i stade čekati.

Personalizirane rukotvorine, handmade igračke i artikli za djecu i odrasle od eko matrijala. Matovilka je predstava koja donosi sreću, igru i veselje za predškolski i školski uzrast uz bitnu pouku ljubavi, upornosti i nesebičnosti. Kroz okvir «kazališnih moljaca», ona donosi tu lektiru doslovno u školske klupe.

POVEZANE KNJIGE