Moja neprijateljica Ana

Moja neprijateljica Ana - Tihi - Stepanić, Ana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tihi - Stepanić, Ana
DIMENZIJA
6,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja neprijateljica Ana.pdf
ISBN
5667170957167

OPIS

Četrnaestogodišnja Ela sanja o tome da postane top-model pa kad joj na bazenu toga ljeta priđe Ivona iz modne agencije, Eli se učini da će joj se ostvariti san. No prije toga mora smršavjeti nekoliko kilograma, desetak zapravo, pa počne sebe izgladnjivati tijekom ljetnih praznika kako bi najesen zakoračila na modne piste. Bez nadzora roditelja koji žive odvojeno (otac je zaokupljen svojom političkom karijerom, a mama pokušava pronaći novi smisao u životu i obnoviti svoju zapostavljenu karijeru) Ela oboli od anoreksije i bulimije te naposljetku završi u bolnici. Ondje se otkriva njezino pravo stanje, a roditelji napokon postanu svjesni opasnosti koju opterećeni svojim problemima, nisu primijetili. No uz pomoć odanih prijatelja i ljubavi roditelja Ela će prebroditi sve i pomoći drugima. Dirljiva i potresna priča o poremećajima u prehrani i patnjama koje ti poremećaji prouzročuju te o opasnostima predodžbi idealne ljepote koju nameću mediji. Jasminka Tihi-Stepanić temeljito je istražila temu i obradila je tak oda bude bliska onima kojima se obraća – tinejdžerima koji žive u svijetu u kojemu odrasli za njih imaju sve manje vremena.

Jezik. Hrvatski ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Moja neprijateljica Ana autora Tihi - Stepanić, Ana.

godinu u konkurenciji od 179 naslova iz 97 zemalja sa svih kontinenata. Časna lista Međunarodnog odbora za dječju knjigu (IBBY) dvogodišnji je izbor suvremene […] Tijekom listopada se u predvorju škole mogla razgledati svemirska izložba: mjesečeve mijene, nebeska tijela i cijeli sunčevi sustavi.

POVEZANE KNJIGE