Sloboda pružanja usluga na unutarnjem tržištu EU

Sloboda pružanja usluga na unutarnjem tržištu EU - Horak, H., Bodiroga-Vukobrat, N., Dumančić, K. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horak, H., Bodiroga-Vukobrat, N., Dumančić, K.
DIMENZIJA
12,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Sloboda pružanja usluga na unutarnjem tržištu EU.pdf
ISBN
3840839971129

OPIS

Podolski, "Ujtecaj Direktive o upućivanju radnika na zaštitu prava radnika i sloboda pružanja usluga na jedinstvenom unutarnjem tržištu EU", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, Zagreb, 2017. nastan i sloboda pružanja usluga Prof. dr.sc.

Ukidanjem regulatornih prepreka slobodi pružanja usluga i roba te administrativnim pojednostavljenjem uvjeta započinjanja poslovanja, potiče se konkurencija, što pridonosi sniženju cijena i usluga i roba, a time i Za niz uslužnih djelatnosti je omogućena sloboda prekograničnog pružanja usluga na unutarnjem tržištu EU. Slobodno tržište usluga u velikom broju djelatnosti je EU okvira za unutarnje tržište, zajedno s nizom alata koje sve na jednom mjestu spaja Centar unutarnjeg tržišta EU. Jedinstvena kontaktna točka za usluge (Point of Single Contact - PSC.HR) nudi odgovore za pokretanje posla u Hrvatskoj - sve na jednom mjestu.

POVEZANE KNJIGE