Kako uspavati dijete

Kako uspavati dijete - Sears, James | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sears, James
DIMENZIJA
7,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako uspavati dijete.pdf
ISBN
9759521172414

OPIS

Sve što trebate znati kako biste lakše uspavali dijete i cijeloj obitelji omogućili zdrav i okrepljujući san Noćno roditeljstvo važan je dio djetetova odgoja, a zdrav i okrepljujući san u uskoj je vezi sa sretnim i zdravim djetetom – i roditeljima.Ova vam knjiga govori što „možete“, a ne što „morate“ učiniti. Ne postoji jedan pristup za sve kad je riječ o uspavljivanju djece. Na izbor vam dajemo alate među kojima ćete sami odabrati one koji odgovaraju temperamentu vašeg djeteta kako biste mogli stvoriti njegov osobni plan spavanja. Da biste naučili dijete kako spavati i kako ponovo zaspati nakon neželjenog buđenja, potrebno je puno predanosti, vremena i toplih emocija. Ova će vam knjiga pomoći u tome. -Činjenice o spavanju dojenčadi -Savjeti za dobar san jasličke i vrtićke djece -Noćno hranjenje i zajedničko spavanje -Tatini recepti za uspavljivanje -Uspješne metode dnevnog uspavljivanja -Treba li dijete pustiti da plače? -Medicinski uzroci noćnog buđenja -Savjeti koji pomažu roditeljima da spavaju bolje Noći provedene s djetetom u naručju, na prsima ili u vašoj postelji kratko su razdoblje u odnosu na životni vijek vašeg djeteta. Ipak, sjećanje, ljubav i podrška koje ste im nesebično pružali trajat će zauvijek. Želimo vama i vašem djetetu godine mirnog i spokojnog sna!

Čak i kad uspijete, postoji velika opasnost da se dijete opet probudi na prvi šum. Sada je tata iz Amerike podijelio trik kako uspava bebu u trenu Pri uspavljivanju beba, roditelji koriste razne tehnike, neki malene nose i 'nunaju ... Dijete obasipajte pažnjom kada se ponašaju onako kako vi mislite da bi trebali.

Ohladite ... Evo 10 korisnih savjeta: 1. Vrijeme uspavljivanja nije vrijeme za igru, smijanje i gugutanje, nego pokažite bebi da treba ići spavati.

POVEZANE KNJIGE