Lijepe riječi za lijepo ponašanje – Dobar dan

Lijepe riječi za lijepo ponašanje – Dobar dan - Parachini-Deny, Juliette | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Parachini-Deny, Juliette
DIMENZIJA
11,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Lijepe riječi za lijepo ponašanje – Dobar dan.pdf
ISBN
4884949403491

OPIS

Najljepše riječi uče se lako i trebao bi ih znati svatko. Neke su od njih dobar dan i hvala, a sad će ih znati i djeca mala.

Neke su od njih dobar dan i hvala, a sad će ih znati i djeca mala. II Lijepe riječi za lijepo ponašanje - Dobar dan Uvez: kartonirani/spužva 14 str. Format: 17,8x18,8 cm nova Lijepo ponašanje ili bonton alat je za uspješnu socijalizaciju, za buduće održavanje kvalitetnih, toplih i iskrenih odnosa sa svima (od poznanika u susjedstvu, kolega na poslu, pa do partnera u vezi), za lakše postizanje ciljeva i izgradnju vlastitog samopouzdanja.

Pa čak i od ljudi koje uopće ne poznajem. To su takve neke lijepe reakcije i vidm da stranci jako pozitivno reagiraju i sada upravo vidim da smo prvi na trendingu, kazala je Albina Autor: Redakcija Mart 30, 2020 "Zar ne vidiš kako Allah navodi primjer - lijepa je riječ kao lijepo drvo: korijen mu je čvrsto u zemlji, a grane prema nebu." (Kur'an, 14:24.) Lijepa riječ kao lijepo drvo je poznato poređenje preuzeto iz Kur'ana i prema klasičnim islamskim tumačima Kur'ana znači tevhid ili la ilahe illallah . - Ko vjeruje u Allaha i Sudnji dan; neka govori ono što je dobro ili neka šuti.

POVEZANE KNJIGE