Hrkalo

Hrkalo - Pervan, Jelena | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pervan, Jelena
DIMENZIJA
10,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrkalo.pdf
ISBN
1969961446857

OPIS

U jednoj je šumi stanovao sasvim poseban medo. Taj je medo bio najglasniji među životinjama. Ne, nije on pjevao operu. Nije ni pjevušio ni fućkao, već je glasno, najglasnije na svijetu – hrkao. Toliko je strašno hrkao da su ga šumski stanari još dok je bio medvjedić prozvali Hrkalo. Smetalo je Hrkalovo hrkanje svima: nitko nije mogao spavati, a šuma se stalno tresla kao daje potres. Šumski su se stanari složili da Hrkalo mora napustiti šumu! No nisu znali da nakon Hrkalova odlaska više ništa neće biti isto… “Hrkalo” je priča koja govori o sanjarima koji postoje u svakome društvu. Oni duboko proživljavaju svoja maštanja, vizije i snove. Iako se na prvi pogled čini da ne doprinose društvu, oni su nam itekako potrebni jer nam njihovi snovi i maštovite ideje mogu pomoči da nađemo put i rješenje u teškim situacijama. Sanjare stoga ne bismo trebali pokušavati mijenjati, posebice ne one koji sanjare o boljem i sigurnijem svijetu.

| petak Knjižnica Voltino Početak događanja: 10 sati. Slikovnice o Hrkalu, najglasnijem medi među životinjama, učenicima 2.c razreda OŠ Voltino predstavit će autorica Jelena Pervan.

Hrkalo je jedan sasvim poseban medo. On je drugačiji, on je glasan, on hrče i smeta, trapav je i nesiguran, zbunjen i prgav.

POVEZANE KNJIGE