I što sad?

I što sad? - Pilić, Sanja | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
8,29 MB
NAZIV DATOTEKE
I što sad?.pdf
ISBN
8802930225144

OPIS

Junakinja Sanjina novog romana djevojčica je Dora koja završava osmi razred i u čijem se životu događaju brojne promjene: njezina majka mijenja zaposlenje, Dora je zbunjena osjećajima koje gaji prema dvojici dječaka, smiješi joj se filmska karijera, a sve se to događa na kraju školske godine… Što će se na kraju dogoditi, saznat ćete kad pročitate knjigu, pritom se i dobro zabaviti, ali i naučiti kako je važno biti uporan i optimističan. Kao i u svojim dosadašnjim romanima, autorica je i u ovome obradila aktualne teme s kojima se djeca sve češće susreću pa se tako lako mogu poistovjetiti s likovima i pronaći utjehu u činjenici da se i drugi vršnjaci (ma koliko bili fikcionalni) susreću sa sličnim životnim izazovima. Roman namijenjen djeci koja pohađaju više razrede osnovne škole.

Ba. Zadnja izmjena 06.02.2021 18:58 Ali ja znam tko sam i što sam, gdje sam sad, gdje sam bio i kamo idem.

godine, drugu nagradu za radioigru O kome se to radi Radio-Študenta i revije Literatura 1990. ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov I što sad? autora Pilić, Sanja.

POVEZANE KNJIGE