Gradimo kuću

Gradimo kuću - Eisele, Monika | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Eisele, Monika
DIMENZIJA
4,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Gradimo kuću.pdf
ISBN
2745119846044

OPIS

Na gradilištu uvijek ima mnogo posla. Kuća je izgrađena! Preostala je još samo jedna sitnica. Ispred kuće treba posaditi zelenilo. Dok rovokopač stablo nosi, ti reci – komu u krošnji plješće curica s mašnicom u kosi?

uskoro počinje sa izgradnjom ekskluzivnih villa (dvojna-duplex) s bazenima, te dva puta po tri kuće u nizu, s modernom arhitekturom i uređenjem vrtova i dvorišta u Dugom Selu, u blizini trgovačkih centara-LIDL, KAUFLAND, glazbene i nove osnovne škole "IVAN BENKOVIĆ", dječijeg vrtića i željezničkog kolodvora u Dugom Selu. Dražen Frua, šibenski meštar vrijednih ruku, početkom veljače počeo je izrađivati dijelove za drvenu montažnu kuću. Zadao je sebi cilj napraviti udoban dom od 20-ak kvadrata, koji će imati verandu i sve potrebne prostorije za ugodan život.

Lepo je raditi s drvetom, ali treba imati puno strpljenja i veštine. To nas je podstaklo na brzo delovanje pa smo prošlog leta počeli da gradimo novu kuću - objasnila je mlada glumica za hrvatsko izdanje magazina "Story", a njen suprug Marko je dodao: www.instagram.com - Reč je o montažnoj kući. Gradimo je sami, uz pomoć Boga i bližnjih.

POVEZANE KNJIGE