Obijest

Obijest - Hudolin, Jurij | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hudolin, Jurij
DIMENZIJA
4,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Obijest.pdf
ISBN
9340299335155

OPIS

Prozni prvijenac slovenskog pjesnika u kojem sve vrvi od teških pijanstava i lakih žena, a slovensku književnu scenu prikazuje kao antipatičan polusvijet. Roman i počinje rečenicom “Svit Jagodnik se nakon višednevnog opijanja i lunjanja po smrdljivim jazbinama, obučen i kao pokošen izvalio u krevet svog malog stana u centru grada.”

Na vrh. Uvjeti ... - Plenkoviću je obijest i samovolja došla glave - rekao je jedan član stranke sinoć u stožeru u kojem je zavladao pravi šok nakon što je postalo jasno da HDZ nije dobio očekivanih i predviđanih pet mandata.

-7 Opet kažem: time što im ugađamo pothranjujemo korov pobune, obijest , buntovništvo, a sve smo to sami sadili, gajili i rasprostirali time što smo ih pomiješali s nama, plemstvom, što nije bez vrlina, moci, osim one koju dade prosjacima! Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Obijest autora Hudolin, Jurij. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Sramota, sebičnost i najobičnija obijest!" - napisala je ona.

POVEZANE KNJIGE