Moć riječi NE

Moć riječi NE - Altucher, James | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Altucher, James
DIMENZIJA
9,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć riječi NE.pdf
ISBN
1566919812647

OPIS

Koliko ste se puta zatekli kako govorite »da« krivim stvarima — prezahtjevnim zadacima, lošim vezama, iscrpljujućim obvezama? Koliko ste često poželjeli smoći snage da ih sve odbijete? Ovaj praktični vodič pomoći će vam da ponovno steknete tu moć — i pokazati kako dobro upotrijebljeno NE može ne samo uštedjeti vaše vrijeme i muke, već i spasiti život. James Altucher i Claudia Azula Altucher, na temelju vlastitih iskustava i povratnih informacija svojih čitatelja i studenata, jasno pokazuju da imate pravo reći »ne« bilo čemu što vam šteti. Standardima koji vam nisu prihvatljivi, ljudima koji vam crpe kreativnost i energiju, uvjerenjima s kojima se ne slažete. Kada to učinite, bit ćete slobodni reći doista snažno DA koje će otvoriti vrata novim prilikama, izobilju i ljubavi. JAMES ALTUCHER uspješan je poduzetnik, šahovski majstor, duhovni učitelj i pisac. Autor je dvanaest knjiga među kojima je i uspješnica Choose Yourself. Njegov blog The Altucher Confidential, koji je pokrenuo 2010., ima više od 15 milijuna čitatelja. CLAUDIA AZULA ALTUCHER autorica je i učiteljica joge, meditacije i drevnih duhovnih principa. Zajedno s Jamesom nadahnjuje ljude kroz svoje pisanje, predavanja, online seminare i Twitter Q&A rasprave.

Budući da je tomu tako nimalo onda nije svejedno kakve riječi slušamo i - još važnije - kakve riječi izgovaramo. Govorite da krivim stvarima — prezahtjevnim zadacima, lošim vezama, iscrpljujućim obvezama? Koliko ste često poželjeli smoći snage da ih sve odbijete? Ovaj praktični vodič pomoći će vam da ponovno steknete tu moć — i pokazati kako dobro upotrijebljeno NE može ne samo uštedjeti vaše vrijeme i muke, već i spasiti život. Snaga riječi „ne" krije se i u tome što vam pomaže da ne zakoračite u štetni obrazac žrtve. Kako god bilo, u situacijama koje to zahtijevaju slobodno koristite ovu malu riječ koja ima golemi oslobađajući potencijal i moć da vam promijeni život.

I to me je potaknulo na malo dublje razmišljanje. Zapravo, kad biste pitali nekoga koja je najveća moć, dobili biste raznolike ... Ne potcjenjujte moć dodira, osmijeha, slušanja i lijepe riječi.

POVEZANE KNJIGE