Zlatni Mjesec

Zlatni Mjesec - Lari, Mari | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lari, Mari
DIMENZIJA
7,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Zlatni Mjesec.pdf
ISBN
8136300861489

OPIS

Tijesna mi je koza, tijesni zidovi, a ni sahat-kula za te ne broji, zlatni mjesec hudi k'o da, i on zna da si njegova. Zlatni Mjesec je misteriozna i nevjerojatno dirljiva priča o inkasatoru koji se jedini od njegovih kolega usudio ući u kuću strave u kojoj je, spašavajući nijemu djevojčicu, spasio svoj život. Ovaj je teatar apsurda, koji se posve neočekivano pretvara u napeti psihološki triler, ispunjen vrlo kompleksnim karakterima uz pomoć kojih ... "Zlatni Mjesec" je misteriozna i nevjerojatno dirljiva priča o inkasatoru koji se jedini od njegovih kolega usudio ući u kuću strave u kojoj je, spašavajući nijemu djevojčicu, spasio svoj život.

Vezani članci Zbog seksi, neobične haljine u 6. mjesecu trudnoće Šuput je dobila zanimljivo pitanje pa dala isti takav odgovor Šuput otkrila što nosi u torbici zbog trudnoće: Obožavateljice zaključile da znaju ... Dobitnice književne nagrade "Kiklop" za najbolji debitantski roman prošle godine u Hrvatskoj - Larissa Kunić i Marieta Kola - svoje su brojne čitatelje razveselile svojim drugim djelom iz ciklusa "proze koja liječi", psihološkim trilerom "Zlatni Mjesec".

POVEZANE KNJIGE