Područje bez signala

Područje bez signala - Perišić, Robert | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perišić, Robert
DIMENZIJA
6,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Područje bez signala.pdf
ISBN
2758698076637

OPIS

U gradić N., zabačen i devastiran, dolaze dvojica likova i bude nadu – to je ulaz u Područje bez signala u kojem se, kao i u prethodnom Perišićevom romanu Naš čovjek na terenu, spaja lokalno i globalno u priču koja će vas istovremeno nasmijati, ali i protresti. Od radnika do financijske elite, od konobarica do menadžerica, od naših do Amerikanaca… – protagonisti romana iz naoko udaljenih svjetova stupaju u odnose koji ih mijenjaju i gone u nepoznato, boreći se za opstanak i voleći, radeći puno toga što nisu planirali. Mnogi čitatelj i čitateljica prepoznat će se u životnosti odnosa što klize između rečenog i prešućenog, a prići će likovima koje možda zaobilaze u stvarnosti. Povezujući sadašnjost i prošlost te zbivanja na neobično širokom prostoru, od Sibira do Magreba, od Dinarida do Londona, ova priča angažira i intelektualno i emocionalno – uz neprekidno iščekivanje: što će biti dalje?

Ovu šestodijelnu seriju za Hrvatsku radioteleviziju (HRT) snima produkcijska kuća "Kinorama", režiju potpisuje Dalibor Matanić, dok je kreatorica i ... Početna stranica » područje bez signala. www.24sata.com.

Posted in KNJIŽEVNOST - PROZA, PERIŠIĆ, Područje bez signala tagged Robert Perišić u 9:23 am autora/ice Magičar. Robert Perišić: PODRUČJE BEZ SIGNALA Ono što vam u novom romanu Roberta Perišića odmah mora upasti u oči odnosi se na činjenicu da je većina njegovih likova, stanovnika stanovitog gradića N.

POVEZANE KNJIGE