Rani dani

Rani dani - Tribuson, Goran | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tribuson, Goran
DIMENZIJA
4,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Rani dani.pdf
ISBN
4419492752884

OPIS

Postoje pisci čija imena i prezimena nadrastaju naslove vlastitih im knjiga. Čitatelji sa znatiželjom i radošću dočekuju obavijesti o objavljivanju njihovih djela, kako novih izdanja, tako i ponovljenih. U hrvatskom književnom prostoru pripovjedač Goran Tribuson jedan je od onih zbog kojih se ulazi u knjižare i knjižnice te upituje „Imate li nešto novo od Tribusona?“, ili „Jesu li vam, konačno, vraćeni Rani dani?“Tribuson je jednostavno autor koji uz svoje pismo, već tri desetljeća, veže najrazličitije generacije štovatelja. Jer, u njegove priče – posebno one što slikaju odrastanje – čitatelji upisuju svoja iskustva.

Postoje pisci čija imena i prezimena nadrastaju naslove vlastitih im knjiga. *Ako jedan od datuma kada se praznuju državni praznici Republike Srbije padne u nedelju, ne radi se prvog narednog radnog dana. ** Prema mišljenju Ministarstva za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja, usled praznovanja drugog dana Vaskrsa u ponedeljak 3.

Album sadrži 12 pjesama i instrumental pjesme Priča o Vasi Ladačkom. Nove verzije ove legendarne balade, Đorđe Balašević je snimio za potrebe filma "Priča o Vasi Ladačkom" koji će se snimati … Fond sati 2018.

POVEZANE KNJIGE