Osnove edukacijskog uključivanja

Osnove edukacijskog uključivanja - Igrić, Ljiljana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Igrić, Ljiljana
DIMENZIJA
10,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Osnove edukacijskog uključivanja.pdf
ISBN
5380304312147

OPIS

Inkluzivna edukacija daje moguće odgovore na pitanja kako zadovoljiti individualne potrebe u učenju nakon što je pristup specijalne edukacije u posebnim odgojno-obrazovnim ustanovama prepoznat kao nedostatan, pa i pogrešan. Knjiga namijenjena prije svega studentima, budućim nositeljima rada u obrazovanju, ali i cjeloživotnom obrazovanju odgojno-obrazovnih djelatnika. U deset tematskih poglavlja razmatraju se nužne spoznaje o odgoju i obrazovanju u inkluzivnoj školi – školi za sve. Autori knjige su sveučilišni profesori i stručnjaci s iskustvom u istraživanjima i zastupanju politike socijalne pravednosti u pristupu osobama s invalidnošću i djeci s teškoćama. Jezikhrvatski

Uklju Osnove edukacijskog uključivanja 10 svi, 2015 Krajem travnja ove godine Školska knjiga je izdala sveučilišni udžbenik pod nazivom "Osnove edukacijskog uključivanja" čija je urednica predsjednica Centra inkluzivne potpore IDEM, prof.dr.sc. Ljiljana Igrić. Krajem travnja ove godine Školska knjiga je izdala sveučilišni udžbenik pod nazivom "Osnove edukacijskog uključivanja" čija je urednica predsjednica Centra inkluzivne potpore IDEM i stručna voditeljica Učilišta IDEM, prof.dr.sc.

Zagreb, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Školska knjiga. Forlagets omtale av boka på kroatisk: Sveučilišni udžbenik Osnove edukacijskog uključivanja sadržava deset poglavlja. Na početku su sažeto predstavljeni autori pojedinih poglavlja, ugledni hrvatski i inozemni sveučilišni profesori i stručnjaci s velikim iskustvom u području odgoja i obrazovanja djece s teškoćama. Individualizirani pristup je oblik podrške učenicima s posebnim odgojno obrazovnim potrebama (urednih intelektualnih sposobnosti).Pod individualiziranim pristupom se podrazumijeva niz postupaka i aktivnosti koje će provoditi svi sudionici u odgoju i obrazovanju učenika a pod tim se misli, prije svega, na primjenu onih metoda, sredstava i didaktičkih materijala koji podupiru posebne ... Osnove edukacijskog uključivanja - Škola po mjeri svakog djeteta je moguća | Ljiljana Igrić i suradnici | ISBN: 9789530315938 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Uvod u inkluzivnu edukaciju (2015): Uvod u inkluzivnu edukaciju, U: Krznarić-Vohalski, G (ur.): Osnove edukacijskog uključivanja.

POVEZANE KNJIGE