Veličanstveni Poskokovi

Veličanstveni Poskokovi - Tomić, Ante | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić, Ante
DIMENZIJA
3,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Veličanstveni Poskokovi.pdf
ISBN
9457471220962

OPIS

Sve ono što je Ante Tomić dosad napisao – romani, priče, filmski scenariji, kazališne drame, i posebno tjedne kolumne – bilo je trasiranje puta za ovaj roman. Veličanstveni Poskokovi su puna mjera Tomićeve zrelosti u kojoj je hrabrost jedna od njegovih najprepoznatljivijih odlika. Ante Tomić je pisac jednostavnoga sloga, a slojevite i jake osobnosti. Njegov duhovni hod „s brijega na brig“ i natrag „s briga na brijeg“ dramatski je uvjerljiv i koloritno složen. Čist je, kratak i jasan, a kreiranje intriga preporuka je za scensku interpretaciju. Potkupljivi, lažljivi, pokvareni, kriminalno i mafijaški organizirani Poskokovi tijelom su naši, ali Tomićev je glas uteg na vazi našega boljeg duha.

Veličanstveni Poskokovi su puna ... Veličanstveni Poskokovi su puna mjera Tomićeve zrelosti u kojoj je hrabrost jedna od njegovih najprepoznatljivijih odlika. Ante Tomić je pisac jednostavnoga sloga, a slojevite i jake osobnosti.

Poslušajmo razgovor Zrinke Srpak s Antom Tomićem, koji o svom novom romanu kaže: ZAGREB - Novi roman pisca, kolumnista i scenarista Ante Tomića "Veličanstveni Poskokovi" šesta je prozna knjiga iz pera tog autora u kojoj se prvi put okreće trileru kako bi se pozabavio temama tajkunizacije, korupcije i kriminala prisutnima na svim razinama društva.. EKSKLUZIVNO: ULOMAK NOVOG ROMANA ANTE TOMIĆA 'Duše mi moje, sine, bacit ću te kroz prozor Veličanstveni Poskokovi Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE