Na rubu ludila

Na rubu ludila - Fielding Joy | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fielding Joy
DIMENZIJA
9,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Na rubu ludila.pdf
ISBN
9938323954367

OPIS

Jednog popodneva, Jane Whittaker otišla je do dućana… I izgubila pamćenje. Našavši se usred noćne more, preplašena i zbunjena luta bostonskim ulicama u krvlju natopljenoj haljini i s 10.000 dolara u džepu. Njezin je život postao zrakoprazan prostor, a njezina prošlost je iščezla… ili je ukradena. Jedino preostalo su uznemirujući stranac koji tvrdi da je njezin suprug, šapatom izgovorene glasine o mrtvom djetetu kojeg se ne sjeća… i užasan predosjećaj da će joj se uskoro dogoditi nešto strašno… Famozan triler u kojem strah raste sa svakom novom stranicom…

Cijena 5 kn. Moguća je primopredaja u Zagrebu ili šaljem Tiskom/preporučeno poštom.

Njezin je život postao zrakoprazan prostor, a njezina prošlost je iščezla… ili je ukradena. Na drugoj slici Bukovac je naslikao kuhinjski ormar na čijim policama leže nasumce naslagane glave ljudi koje je poznavao. Neke glave vise na zidu pokraj ormara ili su poredane na stoliću.

POVEZANE KNJIGE