Zemljanine dođi kući – Gradovi u letu , knjiga 3.

Zemljanine dođi kući – Gradovi u letu , knjiga 3. - Blish, James | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blish, James
DIMENZIJA
12,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Zemljanine dođi kući – Gradovi u letu , knjiga 3..pdf
ISBN
8299842614191

OPIS

Zemljanine dođi kući treća je knjiga Blishove legendarne tetralogije GRADOVI U LETU. Dva epohalna otkrića otvorila su čovjeku put do dalekih zvijezda. Počela je kolonizacija Galaktike… GRADOVI U LETU – tetralogija u kojoj je Zemljanine dođi kući treća knjiga – je djelo Jamesa Blisha u kojem dva ključna otkrića – antigravitacija i održavanje dugovječnosti čovjeka – odvode čovječanstvo put zvijezda. I dok su na Zemlji prilike sve teže, čitavi gradovi sa stanovnicama koji žive tisućama godina, podižu se s nje i kao divovski svemirski brodovi odlaze u međuzvjezdane prostore gdje osnivaju jedinstveno galaktičko društvo… Blish je osmislio jednu povijest budućnost u kojoj čovjek, fizički ne više vezan za svoj rodni Sunčev sustav, postaje osvajač i žrtva svemira. S čitavom Galaktikom kao mjestom zbivanja, GRADOVI U LETU, premda stari nekoliko desetljeća, ostaju i dalje jedno od vječito uzbudljivih djela znanstvene fantastike.

Clarke - ideje i dostignuća str. 3 Isac Asimov - lik i djelo str.3 Roboti - mali traktat str.

Dva epohalna otkrića otvorila su čovjeku put do dalekih zvijezda. Počela je kolonizacija Galaktike… Zvijezde će biti njihove uvodna je knjiga tetralogije GRADOVI U LETU, majstorskog djela Jamesa Blisha u kojoj dva ključna ... Budite prvi koji će recenzirati "Trijumf vremena - Gradovi u letu, knjiga 4." Otkaži odgovor.

POVEZANE KNJIGE