Odbojka koraci do uspjeha

Odbojka koraci do uspjeha - Gregory, Cindy | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gregory, Cindy
DIMENZIJA
4,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Odbojka koraci do uspjeha.pdf
ISBN
3532361311672

OPIS

Savladajte osnovne elemente odbojkaške tehnike i sigurni izađite na teren. Knjiga Odbojka: koraci do uspeha pruža sveobuhvatan i sistematski pristup učenju, stručne savete i instrukcije, jasne ilustracije i šezdeset vežbi za usavršavanje odbojkaške igre. U ovoj knjizi najpre su objašnjeni osnovni obrasci kretanja na terenu i karakteristični stavovi igrača. To je osnova na koju se nadovezuju pojedinačni tehnički elementi: serviranje, prijem servisa, dizanje, napad, blokiranje i odbrana polja. Promene koje su nedavno uvedene u igru, kao što je uvođenje libera i novog sistema bodovanja, istaknute su u završnim koracima ove knjige u kojima se objašnjavaju kolektivna taktika napada i odbrane, tranzicija i igra u nepredviđenim situacijama. Pažljivo odabrane vežbe i detaljne instrukcije doprinose bržem usvajanju gradiva, a sistem bodovanja nakon svake vežbe i koraka pomaže čitaocu da proveri svoju uspješnost u određenom koraku. Asovi, smečevi, blokovi, dizanja i ostali elementi igre sada su vam na dohvat ruke. Sa knjigom Odbojka: koraci do uspeha, koja čini deo popularne sportske edicije Koraci do uspeha, postajete kompletan igrač

To je osnova na koju se nadovezuju pojedinačni ... Asovi, smečevi, blokovi, dizanja i ostali elementi igre sada su vam na dohvat ruke. Sa knjigom Odbojka: koraci do uspjeha, koja čini dio popularne sportske edicije Koraci do uspjeha, postajete kompletan igrač! Savladajte osnovne elemente odbojkaške tehnike Ova knjiga o odbojci pruža sveobuhvatan i sistematski pristup učenju, stručne savjete i instrukcije, jasne ilustracije i šezdeset ... Savladajte osnovne elemente odbojkaške tehnike i sigurni izađite na teren.

Odbojka Koraci Do Uspeha Pdf 11. Escrito por sasgevati ...

POVEZANE KNJIGE