Kako sam postala popularna

Kako sam postala popularna - Van Wagenen Maya | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Van Wagenen Maya
DIMENZIJA
7,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako sam postala popularna.pdf
ISBN
7894462624039

OPIS

Petnaestogodišnja Maya Van Wagenen djevojka je koja je izmijenila definiciju popularnosti među teenagerima. Maya nikada nije bila popularna, ali prije početka osmog razreda odlučila je započeti neobičan društveni pokus: tijekom te školske godine slijedit će priručnik o popularnosti iz 1950-ih autorice Betty Cornell, bivše manekenke tinejdžerice. Iz dnevnika Maye Van Wagenen može se iščitati kakvi su savjeti o prehrani, vježbanju, odijevanju, šminkanju i ponašanju tada bili, te što se sve može dogoditi ako ih primijenite u sadašnjosti. Ispričano duhovito i ljupko, Mayino putovanje nudi čitateljima svih dobi suvremen i cjelovit primjer dobrote i samopouzdanja te bolje razumijevanje značenja popularnosti. Knjiga je objavljena u više od 25 zemalja, a Studio Dreamworks ugrabio je prava za snimanje filma i prije no što je knjiga izašla, te je tako postala najmlađa spisateljica kojoj je to uspjelo. Časopis Time proglasio ju je jednom od najutjecajnijih teenagera u 2013. godini.

sezona dokumentarne serije "Drive to Survive", uvelike pomogla da se Formula 1 prepozna kao globalni sport, naročito u SAD-u.. Ricciardo je bio jedan od glavnih aktera serije, što zbog njegove karizme, što zbog "trakavice" između njega i Red Bulla.Poznato je već da se Ricciardo ipak opredijelio kako će karijeru ... Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. U četvrtoj sezoni hit serije 'Crno-bijeli svijet', koju od 14.

Studio Dreamworks ugrabio je prava za snimanje filma i prije no što je knjiga izašla, te je tako postala najmlađa spisateljica kojoj je to uspjelo. Časopis Time proglasio ju je jednom od najutjecajnijih tinejdžera u 2013.

POVEZANE KNJIGE