Divlje u meni

Divlje u meni - Green, Sally | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, Sally
DIMENZIJA
8,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Divlje u meni.pdf
ISBN
6181139197097

OPIS

DIVLJE U MENI Izaberi koga ćeš ubiti. Izaberi kome ćeš vjerovati. Izaberi koga ćeš voljeti. DIVLJE U MENI – Drugi nastavak književnog fenomena koji je oborio rekorde i prije objavljivanja trilogije TAMA U MENI! „Imat ćeš moćan dar, ali kako se služiš njime pokazat će jesi li dobar ili zao!“ U suvremenoj Engleskoj, gdje dvije zaraćene vještičje frakcije slobodno žive u ljudskoj zajednici, sedamnaestogodišnjeg Nathana, izvanbračno dijete najmoćnijeg i najnemilosrdnijeg crnog vješca, smatra se oličenjem iskonskoga zla. Ni u koga se ne može pouzdati niti igdje skloniti. Mora bježati i skrivati se kako bi preživo… Lovci ga prate u stopu ne libeći se poduzeti sve u svojoj moći kako bi ga se domogli, a preko njega i njegova oca, Marcusa. Nathan konačno susreće oca i primivši od njega tri dara, postaje punokrvni odrastao vještac i nastavlja bijeg. No, pritom je odlučan pronaći prijatelja Gabriela i spasiti Annaliseu, koju je zatočila crna vještica zvana Mercury. Ipak, kako bi uspio u tome, prvo se mora naučiti služiti svojim darom – čudesnom i neobuzdanom moći koja bi mogla u potpunosti ovladati njime. Za to vrijeme Soul O’Brien preuzima vodstvo nad Vijećem bijelih vještica i rat koji je pokrenuo protiv crnih vještica širi se na Europu. No, crne i bijele vještice najednom povlače nečuveni potez udružujući se kako bi pružili otpor Vijeću. Van Dal, tajanstvena crna vještica, uspijeva pridobiti i Nathana na stranu pobunjeničkogSaveza i on se ubrzo bori rame uz rame sa starim prijateljima i neprijateljima. Ali može li uistinu vjerovati pobunjenicima ili je u pitanju tek zamka?

Ni u koga se ne može pouzdati niti igdje skloniti. Mora bježati i skrivati se kako bi ... Young adult Meki uvez 394 stranice.

izdana je kao meki uvez. Pročitajte više. Divlje u meni je odlična knjiga autora Sally Green.

POVEZANE KNJIGE