Šest godina

Šest godina - Coben, Harlan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coben, Harlan
DIMENZIJA
5,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Šest godina.pdf
ISBN
3862443324096

OPIS

Šest je godina prošlo otkako je Jake Fisher gledao kako se Natalie, ljubav njegova života, udaje za drugoga. Šest godina skrivanja slomljenog srca zdušnim uranjanjem u karijeru sveučilišnog profesora. Šest godina održavanja obećanja da će ostaviti Natalie na miru, i šest godina mučnog zamišljanja njezina života s mužem Toddom. Ali šest godina nije bilo ni izdaleka dovoljno da utrne njegove osjećaje. Kad Jake naiđe na Toddovu osmrtnicu, ne može se suzdržati da ne ode na pogreb. Tamo uspije dočekati željno iščekivani trenutak kada ugleda Toddovu udovicu… ali to nije Natalie. Tko god ona bila, s Toddom je u braku već gotovo dvadeset godina. S tom činjenicom, sve što je Jake mislio da zna o najboljim trenucima svog života – razdoblju koje nikad nije prebolio – okrene se naglavce. Dok Jake traga za istinom, njegova se idealizirana sjećanja na Natalie počinju raspadati. Zajednički prijatelji njih dvoje ili se ne mogu pronaći, ili se ne sjećaju Jakea. Nitko već godinama nije vidio Natalie. Jakeova potraga za ženom koja mu je slomila srce i koja mu je lagala uskoro će ugroziti sâm njegov život, kad mu postane jasno da je čovjek u kojeg se pretvorio možda zasnovan na pažljivo oblikovanoj izmišljotini. Harlana Cobena ne treba posebno predstavljati ljubiteljima vrhunskih suvremenih krimića. U majstorski napisanom trileru Šest godina Coben istražuje dubine i strasti izgubljene ljubavi… i tajne i laži koje leže u njezinom srcu.

Radi se o posljednja tri svjetska i europska prvenstva te jedinim Olimpijskim igrama održanim u tom razdoblju, dakle ukupno sedam turnira. Sistem bodovanja Vrhovni sud postrožio je na šest godina zatvora kaznu Marinu Kameničkom, koji je u studenom prošle godine osuđen na četiri i pol godina zatvora za izazivanje nesreće u zagrebačkoj Ilici u kolovozu 2018.

"Prema podacima biodinamike iz 2020. godine demografska katastrofa se nastavlja i dodatno produbljuje.Pandemija je povećala mortalitet za cca 20%, a natalitet je za samo godinu dana pao za 7%. ''Zamislite, obećao je mojoj djeci Nutellu donijeti i već se šest godina izvlači da ne radi DHL i da je zaboravio.

POVEZANE KNJIGE