Nije fer

Nije fer - Brajko - Livaković, Maja | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brajko - Livaković, Maja
DIMENZIJA
9,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Nije fer.pdf
ISBN
7806691282360

OPIS

Autorica nenametljivo govori o moralnim vrijednostima, ljubavi i prijateljstvu te o nužnosti snalaženja u mladenačkim iskušenjima. Šesnaestogodišnja Ana želi postati manekenka, zaljubljuje se u starijeg muškarca i nakon brojnih lutanja odabire pravi put. Fabula je dinamična izanimljiva, sa širokim rasponom likova i njihovih obiteljskih okruženja.

U svom romanu autorica ostvaruje vrlo zanimljivu i dinamičnu fabulu sa širokim rasponom likova i njihovih obitejskih okruženja u kojima će se mladi čitatelji lako prepoznati. To nije fer", ocenio je. Borelj je govorio i o sankcijama Rusiji, o odnosu sa Kinom, o odnosima SAD i Irana.

Borio se i sa sepsom, a u međuvremenu mu je dijagnosticirana Parkinsonova bolest, zbog koje je bio prikovan za krevet. Ivana se brinula o suprugu do kraja.

POVEZANE KNJIGE